Friday, May 14, 2010

2 bulan cuti. Apa nak buat???

Inilah seronoknye jadi student full time.... cuti semester.... selepas 4 bulan memerah otak dan mengerah keringat, inilah saat yang ditunggu-tunggu... Banyak planning kat otak aku ni, tapi tak tau le, terlaksana atau tidak. Antaranya :




  • Habiskan masa bersama anak-anak : kesian kat Syahmi n Kayyisah. Banyak mase utk anak2 tlh aku korbankan utk study.... Terutamanya Syahmi, untuk kebaikan dia, kami terpaksa tinggalkan die kat Kluang (M.I.L & F.I.L yang jaga). Takpe, cuti 2 bulan ni utk Syahmi n Kayyisah yeee....

  • Buat blog : dah tercapai.... ni le hasilnye...

  • Masak sedap2 utk abah n syahmi : dapurku tak kering 2 bulan ni..... huhuhu...

  • Makan angin : 8 - 9/5/2010 dah pi A'Famosa Resort Melaka... 1 Famili.... itu pun sbb dpt special price (RM50/pax for 3 theme park)..Tiket dah beli dari bln Mac ari tu.... cadangnye, hujung bln ni nak pi Ipoh & Cameron Highland, Insyallah kalau ade rezeki kami anak beranak.....

  • Balik Kulai & Kluang : Ni wajib.... insyallah esok blk Kluang.... Sabtu blk Kulai.....

  • Bisnes SUKMA : ni baru cadangan..... insyallah, kalau ade kemampuan....

  • Tengok SUKMA : 10 - 19 Jun 2010...penyokong johor!!!... walaupun dok kat melaka....hehehe...
Inilah short list ape aku nak buat cuti ni.... insyallah, semoga semuanya terlaksana.... Aminnn....

2 comments:

  1. wah dh ada blog hebat..akak gi hospital doktor sedut dlm telinga dia, kalu pegi klinik tak jln asyik bg ubat titik je, akak dh pegi 3,4 klinik dh fedup pegi trus hospital tp kena pegi hospital yg ada pakar ENT(ear, nose, throat)

    ReplyDelete
  2. sabar ye..setiap kejayaan mesti ada pengorbanan.. bagusla anak2 masih kecil korang belajo..nnt dah besar lagi payah & kesian kat bebudak...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...