Friday, May 14, 2010

Anak daraku berkhatan.....

5 bulan dah anak daraku Kayyisah.... baru hari ni berkesempatan bawak die berkhatan. Sekarang ni dah tak payah susah2 cari mak bidan utk khatankan baby girl. Berkhatan di klinik pun boleh.... petang tadi aku bawak die ke klinik Dr. Zanawati kat Taman Maju, Jasin.... Alhamdulillah, lengang je klinik tadi... Anak nak berkhatan aku yg lebih2 ngeri.... awal2 aku dah angkat bendera putih... aku serah kat abahnye yg pegang si Kayyisah tu... aku dengan Syahmi jeling dr jauh jer... mesti Dr. Zanawati tu pelik, nape lah bapaknye yang pegang.... tapi, Alhamdulillah.... Kayyisah kuat... die 'ngek' sikit je... tak nangis pun... siap bole senyum2 dgn doktor lagi... ishh... mak die yg lebih2.... Dr. siap tanye, nape bukan aku yg pegang? ishh, malunye.... takpe2.. nanti kalau ade rezeki dpt baby girl lagi, aku berani dah.... hehehe... RM15... ok la tu, takde le mahal sangat... yang penting anak kite selamat... Alhamdulillah.....

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...